Helikopterrel érkezett az évnyitóra a sztár!

Képek! Emma Watson nem bír átlagos életet élni!

Emma Wattson belépője nem nevezhető hagyományosnak. A Harry Potter sztárja helikopterrel érkezett Rhodes Island-i Brown Universityre, pedig az ifjú színésznő többször elmondta, hogy hétköznapi életet szeretne élni

Helikopterrel érkezett Emma Watson az évnyitóra! képgaléria

2009.09.07 18:10ma.hu

A 19 éves brit színésznő pénteken ismerkedett meg csoporttársaival és magával az egyetemmel, ahol ősztől irodalmat és földrajzot fog tanulni.

A hétvégét aztán a családjával és a barátaival töltötte Emma, akit természetesen barátja, Jay Barrymore is elkísérte.

Nem tud átlagos lenni...Fotó: Dailymail

A csinos boszorkány többször nyilatkozott úgy, hogy hétköznapi életet szeretne.

Ennek ellenére szeptember 2-án helikopterrel érkezett a varosba, ami nem túl tipikus belépő, még az amerikai egyetemeken sem.

Emma korábban bevallotta, hogy amíg nem lát mindenhol Harry Potteres plakátokat, és nem akarnak tőle autogrammot kérni mindenhol, addig semmi nem zavarja.

Mi történt? Emma holtsápadt lett!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.