Ijesztően néz ki a fiatal színésznő!

Hátborzongató fotók! - Emma Watson holtsápadt apáca lett

Mostanság szívesen pózol modellként is a Harry Potter-filmek tudálékos Hermionéja - Emma Watson azonban sokkal inkább ijesztő, mint szexi!

Semmi báj - Emma Watson ijesztő! képgaléria

2009.05.27 12:08ma.hu

A csinos fiatal színésznő nem a megszokott pózolást választotta - kolléganői többsége valószínűleg fürdőruhás vagy szexis, fehérneműs képeknek örült volna.

Emma Watson azonban nem követi őket. Egy korábbi fotózásán bebizonyította, szeretne már megszabadulni a túlságosan szűzies, vagy inkább gyerekes imázstól.

Szexisen pózolt, nem mutatott meg azonban magából sokat - csak amennyit jónak látott.

Mégis, a képekből így is árad az erotika, Emma meglehetősen rendhagyó csomagolásban tálalja saját magát, a régmúltat idéző környezetben.

Mostani fotói, melyeket Karl Lagerfeld készített és a Crush magazin jelentetett meg, ennél sokkal meghökkentőbbek!

A kislányos Emma egyenesen hátborzongató.

Hófehér bőrrel, halovány szemöldökkel látható a fekete-fehérbe öltöztetett színésznő, aki inkább emlékeztet egy kísértetre, vagy egy apácára, mint önmagára.

Watson egyébként nagyon jó véleménnyel van Karl Lagerfeldről, a színésznő csupa dícsérettel illette a neves divattervezőt találkozásuk után.

Ezek alapján sejthető, hogy lesz még hasonlóan megdöbbentő fotósorozat a Harry Potter sztárjáról...

Olvasson további pikáns híreket Emma Watsonról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.