Upsz: villantott Hermione!

Pikáns fotók - Emma Watson a bugyiját is megmutatta a premieren...

Áztak-fáztak a főszereplők és a rajongók a hatodik Harry Potter-rész bemutatóján - Emma Watson azonban pikáns jelenettel forrósította fel a hangulatot...

Emma Watson bugyit villantott a bemutatón! képgaléria

2009.07.08 15:20rtlbulvar.hu

Eljött a pillanat, amelyre már olyan régen vártak a rajongók: július 7-én este végre bemutatták a legújabb Harry Potter-filmet, a Harry Potter és a félvér herceget.

Az esős angol időjárás nem kedvezett a megjelenteknek, de ennek ellenére jó hangulatban telt a premier.

Potter-sztárok: Rupert Grint, Emma és Daniel Radcliffe

Emma Watson gyönyörű ruháját esernyő védte az elázástól.

A színésznő csak azt hajtogatta a bevonuláskor, hogy hatalmas hiba volt pont ezt a ruhát választania, de hát ő júliusi időjárásra készült.

Egy óvatlan pillanatban felemelte a ruháját, hogy védje az esőtől, így még a fehérneműjét is megcsodálhatták a rajongók.

Ott volt természetesen Daniel Radcliffe is, aki Rupert Grint-hez hasonlóan bőrig ázott, mire kerítettek neki egy esernyőt.

A vörös hajú Rupert megjelenése még a bemutató napján sem volt biztos, hiszen napokig kórházban ápolták őt H1N1 vírusfertőzéssel.

Máris szexi képeken pózol a tinisztár Emma!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.