Levetkőzött a Harry Potter sztárja?

Meghökkentő: Emma Watsonként pózol fedetlen cicikkel a lány!

Különös, fürdőszobában készült félmeztelen fotók kerültek fel az internetre - A rajtuk látható fiatal lány oldalról teljesen úgy fest, mint a Harry Potter-filmek sztárja, Emma Watson.

Az igazi Emma Watson csak majdnem villantotta ki... képgaléria

2009.07.22 19:55ma.hu

Zöld törölközőben, csak az alsó testét takarva igyekszik a kádba Emma Watson - vagy mégsem ő az?

Tény, hogy a hasonlóság profilból megdöbbentő.

Ha azonban szemből szemléljük az arcot, kiderül, hogy a félmeztelen képsorozaton mégsem a Harry Potter sztárja látható...

A közelmúltban ugyancsak becsapós képsorozat jelent meg az egyik külföldi bulvárlap portálján.

Ezen két bevállalós hölgyemény Lindsay Lohan-nek és exbarátnőjének, Samantha Ronson-nak öltözve pózol leszbikus felvételeken.

A hasonlóság itt is meghökkentő, ám az arcok közelről azért mindent elárulnak.

A valódi Lindsay és Sam egyébként már jó ideje búcsút intettek egymásnak.

Az igazi Emma Watson, bár mostanság a véletlenek furcsa összejátszása eredményeképpen már a bugyiját és csaknem teljes keblét is megmutatta, bizonyára - egyelőre - nem vállalkozna ilyen képsorozatra.

Igaz, korábban hangoztatta, hogy egy neki igazán tetsző filmszerep kedvéért a ruháitól is megszabadulna. No, az még azért odébb lesz.

Emma Watson véletlenül megmutatta...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.