A fiatal színésznő egyetemre megy

Emma Watson magán kívül volt a boldogságtól!

A Harry Potter sztárját a Cambridge és a Yale Egyetem is szívesen fogadja, de Emma még nem döntötte el, hogy melyiket választja.

Emma a vörös szőnyegen! képgaléria

2009.03.06 18:14rtlbulvar.hu

Emma Watson helyet kapott a leghíresebb amerikai egyetem diákjai között, ugyanis a Harry Potter sztárját felvették a Yale-re. A színésznő magán kívül volt a boldogságtól a hír hallatán: " Bekerültem a Yale-re!"- kiabálta önkívületben!

Az még nem tudni, hogy Emma mit fog tanulni, ha elkezdi az iskolát. Azonban a 18 éves szépség elárulta, hogy a múlt hónapban a híres brit egyetemre, a Cambridge-re is felvették, ahol angol irodalmat tanulhat majd. 

- " Jodie Foster megcsinálta, Natalie Portman megcsinálta. Szerintem lehetséges összeegyeztetni az egyetemet a filmezéssel - nyilatkozta nemrégiben a brit színésznő. 

- " Azt gondolom, az egyetem elvégzésétől jobb színésznő lehetek. "

A színésznő hozzátette, hogy az egyetemen életre szóló tapasztalatokat szerezhet, és együtt élhet más diákokkal. 

-" Ez minden, amit akarok ."– mondta. Vannak színésznők, akik nem csinálnak hétköznapi dolgokat, mint például kimosni a saját szennyesüket, vagy buszra szállni. Emma nem szeretne ilyen lenni. 

A fiatal sztár számára ez csak a kezdet. Úgy érzi, eddig csak keveset mutathatott meg abból, amire valójában képes. Azt pedig, hogy az egyetem, a filmezés és a sztársággal együtt járó nyüzsgés közötti egyensúlyt hogyan sikerül fenntartania, majd meglátjuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.