Hermione mindegyik kollégát elcsábítja?

Hoppá! Emma Watson smárol Rupert Grinttel

Hol vannak már azok az idők, amikor Hermione Harry alakítójával keveredett románcba? - Emma Watson ezúttal a Ront alakító Rupert Grinttel bonyolódik csókcsatába!

Emma Watson és Daniel Radcliffe lopott pillanatai! képgaléria

2009.01.20 12:20rtlbulvar.hu

A legtöbben már nem is emlékeznek arra, hogy Emma Watson és Daniel Radcliffe szinte pontosan egy évvel ezelőtt fülig szerelmesek voltak egymásba.

Nem csoda, hiszen a románc csupán néhány hétig tartott, és az érintettek igyekeztek a legnagyobb titkokban tartani. Most újabb Potter-szerelem van megszületőben, ezúttal azonban csak a filmvásznon.

A hetedik Harry Potter kötetben ugyanis J. K. Rowling fantáziájának köszönhetően Hermione és Ron szeretnek egymásba.

Emma és a fiúk: Rupert és Daniel

A Ront alakító Rupert Grint elárulta, hogy már előre retteg a jelenettől, hiszen Emmával évek óta jó barátok.

- Olyan régóta ismerem Emmát. Így tízszer kínosabb ez az egész - panaszkodott a vörös hajú tinisztár. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen Rupertnek bevált stratégiája van már az erotikus jelenetek túlélésére.

Az ifjú színésznek legújabb filmjében, a Cherrybombban ugyanis szintén munkaköri kötelessége volt a csókolózás.

- Iszonyúan ideges voltam, de vittem magammal egy csomó keresztrejtvényt, és a jelenetek előtt azzal kötöttem le az agyamat. Szerintem a Harry Potter forgatásán is ezt a taktikát alkalmazom majd - árulta el Rupert.

Emma Watson és Rupert Grint filmes csókjára még egy ideig várniuk kell a rajongóknak. A tervek szerint a hetedik, utolsó kötetet két filmben dolgozzák majd fel a forgatókönyvírók, de ezek 2010 előtt egészen biztosan nem kerülnek a mozikba.

Egyelőre azonban még a hatodik, Harry Potter és a félvér herceg című részt sem mutatták be hivatalosan az alkotók. Bár 2008 novemberére ígérték a premiert, körülbelül 2009 júliusáig várni kell rá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.