A sztár: "Sosem tudnék olyan ribis lenni!"

Emma Watson nem egy ribanc!

A még mindig csak hamvas barack korban lévő sztár ugyanis elárulta, bár nagyon tetszik neki a Los Angeles-i életstílus, nem szeretne Hollywoodban élni, ugyanis ott a kora beli lányok borzasztó "ribancosan" viselkednek

Igazi szexi csaj lett belőle! képgaléria

2008.12.20 19:50ma.hu

- “Úristen, sosem tudnék olyan ribis lenni, mint azok a lányok. Azt hiszem a londoni értékek nagyon eltérnek az ottaniaktól. Itt egyszerűen nem szeretik a sztárallűröket.” - nyilatkozta a Harry Potter filmek Hermionéja. 

Persze gyorsan hozzátette, ha egy mozit kéne foragtnia ott, hajlandó lenne költözni, már csak azért is, mert az LA-i időjárás nagyon “klassz” az emberek pedig igazán “egészségesnek tűnnek”.

Emma korábban azt nyilatkozta, hogy a tanulmányaira szeretne koncentrálni, ezért nem vállal újabb mozifilmet. Emma Watsont az egész világ rögtön a szívébe zárta, amikor gyerekfejjel feltűnt a Harry Potter és a bölcsek köve moziváltozatában. 

A mindig vidám színésznő azóta kész nővé cseperedett, és népszerűsége filmről filmre növekszik. Emma a munka miatt kénytelen volt hanyagolni a tanulást, amit most minél hamarabb szeretne bepótolni. 

Elhatározta, hogy egy időre felhagy a filmezéssel, és beiratkozik az egyik híres egyetemre.
 
-"  Diplomát szeretnék, ezt pedig nem tanfolyamokon osztogatják. A filmezés mellett azonban nem marad időm a tanulmányaimra, ezért úgy döntöttem, hogy egy időre felhagyok a színészettel - magyarázta Emma.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.