Afrika-kupa balhé

Egyiptomi tévéseket vertek a szudáni focisták

A dulakodásnak a szálloda biztonsági személyzete és a helyszínre érkező rendőrség vetett véget.

2008.01.26 14:35MTI

Összetűzésbe keveredtek a szudáni labdarúgók és az egyiptomi tévések a Ghánában zajló Afrika Kupán. A médiamunkások a szudáni szövetség elöljáróival készítettek volna interjút egy hotel előtt, amikor vita tört ki a felek között, az edzésre igyekvő válogatott tagjai pedig "tettlegesen" közbeavatkoztak. 

"Összetörték a kameráinkat, úgyhogy természetesen jelentjük az esetet az afrikai szövetségnek" - méltatlankodott az egyik riporter. A dulakodásnak a szálloda biztonsági személyzete és a helyszínre érkező rendőrség vetett véget. Az Egyiptom-Szudán csoportmérkőzés 20:30 órakor kezdődik Kumasiban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.