Majdnem odalett a családi ékszer

Videóval! Álló léccel kötözték össze Alekoszt a lányok

Felpezsdült az élet a villában, a lakók fele óriási bulit csapott, a kirekesztettek viszont Alekoszon álltak bosszút. Az okostojás meg Éván torolta meg a megalázást.

Visszatértek a ValóVilágba: Olivér, Gigi és Zsófi megérkeztek! képgaléria

2011.04.21 10:29ma.hu

Hidegvérű gyilkos T-1000-es modellként eredt Éva nyomába Alekosz, miután a rögtönzött házibulit követően kibabrált vele a három „kirekesztett lány”.

Olivér, Gigi és Zsófi visszaköltözésével várható volt, hogy az apránként unalomba fulladó esték újra megtelnek élettel, ám az mindenkit meglepett, hogy a bulizás nem jár ki mindenkinek.

A mókamesternek jutott a megtiszteltetés, hogy kiválasszon a lakók közül hármat, akik vele együtt élvezhetik a felhőtlen szórakozást, így miközben Alekosz, Éva és Jerzy önfeledten táncoltak Olivér társaságában, addig Gigi Anikónak és Zsófinak panaszkodott.

A lány szörnyen csalódott Jerzyben már a párbajon is, aztán a villába visszacuccolva azt tapasztalta, hogy szerelme nagyon sokat változott és teljesen másképp áll már hozzá, mint azelőtt. A buli csak olaj volt a tűzre, mert Gigi még sosem látta olyan önfeledten táncolni a szépfiút, mint most, hogy külön szórakoztak, közben azt is végig kellett néznie a lánynak, hogy Éva hogyan teszi-veszi magát Jerzy előtt.

Fotó: ValóVilág (További képek a Galériában)


Később azonban ha nem is rajta, de egy másik bulizón bosszút állhattak: amikor a három grácia bevonult a hálóba, Alekosz azonnal megkörnyékezte őket, ami felélesztette az amazon és két társa harci kedvét is.

Percekkel később Alekosz már egy szál alsónadrágban, félreérthetetlen testi jelekkel várta a folytatást, ám nem az történt, amire számított, helyette mindenkit becsődítettek a szobába és a bókkirály szégyenszemre ott feküdt az ágyon bekötött szemmel, és kezét-lábát összekötözve várt további sorsára.

Szabadulása után nem tudott visszajutni a hálóba, mert a három amazon két vállal feküdt az ajtónak, így jobb híján Éva vált áldozattá, akinek a gyilkológép T-1000-es modell járását utánozva eredt nyomába. Persze kis híján ezt is ő szívta meg, mert egy rossz mozdulat után úgy esett a medence peremére, hogy majdnem a családi ékszer bánta.

Szerencsére nem történt tragédia, Olivér pedig még sokáig kuncogott magában, Sarah Connor nevét ismételgetve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.