Szex nélkül szülne Alekosznak egy lány

Hoppá: Lombikbébit akar Alekosztól egyik rajongója!

Még el sem kezdődött a párkereső műsor, de máris dúl a harc Alekoszért, egymással versengő lányok remélik, hogy elnyerik a görög srác szívét. De van, akinek ennél kisebb része is elég.

Képekben a Való Világ Okostojása, Alekosz! képgaléria

2011.03.29 10:29ma.hu

Az RTL Klubnál már jelentkezhetnek azok a lányok, akik úgy érzik, ők lennének a legtökéletesebb pár Alekosz számára. Ám vannak, akik kerülőúton szeretnének közelebb kerülni a ValóVilág okostojásához, kiderítik a családja elérhetőségét és rajtuk keresztül próbálkoznak.

A legutóbbi önjelölt szerelmes azonban még ennél is többet akar, bár nézőpont kérdése, hogy többet vagy inkább kevesebbet. Neki ugyanis nem kell Alekosz, testestől-lelkestől, csupán egy kis részre vágyik belőle: a spermájára.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (További képek a Galériában)

A görög fiú édesapja az Új Ásznak mesélt a megdöbbentő telefonhívásról, amit a minap kapott. "Fehéren-feketén kimondta, hogy úgy érzi, Alekoszban találta meg az egyetlen férfit, akinek gyermeket szülne. Nem szerelmi kapcsolatra gondolt, és a fiamnak még csak hozzá sem kellene érnie, csupán a spermájára vágyik" - hüledezett.

Az apa általában azzal rázza le az érdeklődőket, hogy neki eddig sem volt, de ezután sem lesz semmi beleszólása Alekosz magánéletébe, ám ez a hölgy igazán meglepte Nagy Tibort. Ám neki sem mondhatott mást, mint a többieknek, vagyis hogy az RTL Klub műsorában ő is a többiekkel azonos esélyekkel indulhat Alekosz kegyeiért, igaz, ott kamerák előtt kellene hozzájutnia ahhoz a néhány sejthez.

A lány azonban köszönés nélkül lecsapta a kagylót. Úgy látszik, nem tetszett neki, hogy Alekosz gyerekéhez az apa is hozzátartozik.

Még több hír Alekoszról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.