Kihozta a sodrából a színésznőt a villa okostojása

Fésűs Nelly: "Alekosz 24 idegen szót puffogtat, de ettől nem lesz intelligens!"

Pillanatok alatt fel tudja idegesíteni Fésűs Nellyt már az is, ha csak beszélnie kell Alekoszról. Szerinte az, hogy felszedett 24 idegen szót, amit ha kell, ha nem, ismételget, még nem az intelligencia jele.

2011.04.18 15:29ma.hu

Miközben rajongói el vannak ájulva Alekosz mérhetetlenül magas intelligenciájától, sokan gondolják úgy, hogy Alekosznak csak látszólag magas az IQ-ja, valójában megvezet mindenkit néhány idegen szóval.

Nemcsak a nemrég elvégzett IQ-teszt hozott ki a ValóVilág okostojásának tartott fiatalembernél 100 alatti eredményt, de most Fésűs Nelly színésznő is az ellenzők táborához csatlakozott, amikor a Tabu TV kamerája előtt mondott nem túl hízelgő véleményt Alekoszról.

Fotó: tabutv.hu


"Nem tudom, hogy az emberek miért hiszik azt, hogy Alekosz annyira intelligens, mert bár azt a huszonnégy szót rendszeresen puffogtatja, amit tud, de szerintem a szókincs azért ettől egy kicsikét több. Azt gondolom, hogy ha valaki olyan idegen szavakat szed fel magára, amiről nem tudja, hogy mit jelent és mikor használjuk, az nem éppen intelligens, sokkal inkább unintelligens dolog." - fakadt ki a színésznő.

Détár Enikő és Ladinek Judit csak azért nem csatlakoztak kolléganőjükhöz, mert ők jóformán azt sem tudják, ki az az Alekosz, viszont Nelly a negatív véleménye ellenére kimondta, hogy "reméli", ő nyeri meg a ValóVilág4-et, vagy Éva - de csak azért, mert eddig bármelyik tévés versenyben megkérdezték a véleményét, sosem az nyert, akit ő mondott. Ezúttal is bízik benne, hogy ezzel most aláírta a két megnevezett személy "halálos" ítéletét.

Még több hír Alekoszról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.