Alekosz: "Hát erre kelek föl?"

Meglepetés a ValóVilágban: Zokogtak és sikítottak a lakók!

A madarak már csiripelték a villa falain kívül, de a lakók semmit nem sejtettek a hétfő reggeli váratlan meglepetésből: Béci kiesése ellenére hirtelen felszaporodott a létszám!

2011.04.19 13:29ma.hu

A villalakók még magukhoz sem térhettek a vasárnap esti párbaj okozta sokkból, amikor váratlan meglepetésben lett részük: három régi-új lakóval bővült az előző este megfogyatkozott csapat!

Éva örömében a földre vetette magát, Alekosz félálomban csak pislogni tudott, miközben a szemét dörzsölte, Anikó zokogott, Jerzy pedig... Hát ő meg sem szólalt, csak ölelte magáthoz Gigit, mint aki soha többé nem akarja elengedni.

Igen, jól látják: Gigit, mert ő volt az egyike annak a három főnek, akik hétfő este szép csöndben besétáltak a villa ajtaján, miközben a maradék négy versenyzőnek már bulizni sem volt kedve, csak egykedvűen szunyókáltak vagy tettek-vettek a villában.

Osonnak a visszaköltözők (Fotó: ValóVilág)

A ValóVilág háza táján már a múlt hét közepe óta rebesgették, hogy nagy meglepetés készül, és azt is sejteni lehetett, hogy egy vagy több régebbi villalakó visszaköltözik, de azt nem lehetett tudni, hogy pontosan hányan és kik lesznek azok, akik feldobják a négyfősre csökkent csapat hangulatát.

Egyelőre arról sincs semmi konkrét hír, hogy Gigi, Olivér és Zsófi mennyi időre cuccoltak vissza, de ilyen még nem fordult elő a VV történetében, így aztán ebből még bármi kisülhet!

Még több ValóVilág-hír!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.