Válása a sztár számára a legfontosabb

Judy nőhöz költözött, hogy jobban tűrjön

Súlyos balesetéből adódóan nemrég harmincegyedik műtétjén kellett átesnie az énekesnőnek - Judy jól viselte a dolgot, majd pedig barátnőjével együtt tűrték a fájdalmat. A válása most a legfontosabb a sztár számára.

2009.03.09 09:15ma.hu - Fotó: groovehouse.hu

Már csak korrekciós műtétre szorult Judy, s a közelmúltban át is esett a 31. operáción - Bevörösödött, belilult arca már nem zavarja, tudja, hogy elmúlik, bármilyen szörnyű is most a látvány.

Barátnőjének a szemhéját plasztikázták, így egy időre összeköltöztek és együtt tűrték a fájdalmat: olykor a konyhában buliztak is. Judy számára egyébként most a legfontosabb, hogy kimondják a válását, és hogy mielőbb elutazhasson hosszabb időre Szolnokon élő szüleihez - adta hírül a Kiskegyed.

Judy mögött ismét nehezebb időszak áll - A csinos énekesnő néhány hete kénytelen volt a nyilvánosság elé állni az immár visszavonhatatlan döntéssel: elválik a férjétől, Rolitól.

A szintén zenész férfi és a Groovehouse sztárja 2007 nyarán kötötte össze az életét, bár ismerőseik utólagos bevallása szerint nemigen értették, miért ment bele az esküvőbe Judy.

A barátok szerint ugyanis az énekesnő már a ceremónia előtt vacillált, valóban férjhez menjen-e. Úgy tűnik, nem volt véletlen a kételkedés. Judy azóta bevallotta, háromnegyed éve kezdett megromlani közte és Roli közt a viszony.

Amikor a rózsaszín köd felszállt, és tiszta fejjel kezdett gondolkodni, rá kellett döbbennie: nem a férje az, aki után áhítozik.

A sztár elmondása szerint Roli már igen keveset volt hajlandó megtenni a házasságukért, Judy pedig több törődésre, puszikra, gondoskodásra vágyott - nem mellesleg pedig családra.

Sok időbe telt, mire kimondta: nem tud és nem is akar szerelem nélkül élni. A megalkuváshoz pedig túl fiatalnak érzi magát.

A Groovehouse sztárja egyébként legutóbbi műtétjét esztétikai okokból vállalta. Évekkel ezelőtti súlyos autóbalesete során annyira roncsolódott az arca, hogy már harminc operáción túlvan.

Most azonban a mimikai ráncokat hozta rendbe orvosa, de azért is szükség volt a műtétre, mert félő volt, hogy Judy két arcfelének asszimetriája újra előjön.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.