Végre viszontláthatja a régi arcát?

Judy-t a válás közepén vágták meg!

Az évekkel ezelőtt szerencsétlenül járt énekesnő túl van egy újabb megpróbáltatáson - Arcát harmincegyedszerre műtötték. Sajnos a lelki gondokon a szike sem segít, de Judy úgy érzi: már megkönnyebbült...

2009.02.24 08:40ma.hu - Fotó: groovehouse.hu

Harmincszor operálták Judy-t, amióta majdnem meghalt évekkel ezelőtti autóbalesetében - A Groovehouse énekesnőjének arcát most 31. alkalommal műtötték, szerencsére már csak esztétikai okból: a mimikai ráncokat kellett eltüntetni.

Judy reméli, hogy legalább öt évet fiatalodik és visszakapja régi vonásait. Az operáció azért is kell, mert a hegesedések miatt két arcfelének asszimmetriája újra előjöhet. A kényszerpihenőjén Judy a lakása átalakításával foglalkozik majd. Féléves stresszes időszak áll mögötte: most azonban megkönnyebbült - mesélte a Kiskegyednek az énekesnő.

Judy és férje, a szintén zenész Roli ugyanis két héttel ezelőtt a nyilvánossággal is közölték, hogy elválnak. A bejelentés a külvilág számára igen meglepő lehetett, pedig a páros kapcsolatában már régóta problémák voltak.

Az énekesnő bevallotta, hogy háromnegyed éve kezdett megromlani köztük a viszony. Amikor nála elmúlt a rózsaszín köd, és tiszta fejjel kezdett gondolkodni, rádöbbent: a férje nem az az ember, aki után áhítozik.

Ő több gondoskodásra, simogatásra vágyott volna, s már úgy érezte, Roli semmit sem akar tenni a házasságukért, "belekényelmesedett".

Judy kimondta, nem tud és nem is akar szerelem nélkül élni, a megalkuváshoz pedig túl fiatalnak tartja magát.

Később kiderült, a barátaik számára is ismert volt a tény, miszerint Judy vacillált, mielőtt kimondta volna az igent. Végül azonban a nagy érdeklődésre tekintettel a páros nem visszakozott: a lagzi lezajlott.

Emellett szakmai körökben is felröppent már a pletyka korábban, hogy valami nem stimmel Judy és a párja közt.

Állítólag egy rendezvényen erről folyt a társalgás a női mosdóban Tóth Gabi és Lola között, akik azonban utólag elismerték: hiba volt nyilvános helyen erről fecsegni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.