Tóth Gabi és Lola pletykált a sztár frigyéről

Judy az esküvő előtt is vacillált, férjhez akar-e menni?

Úgy tűnik, sorra bomlanak fel mostanság a sztárházasságok - A minap Judy, a Groovehouse énekesnője sem tagadta, hogy megromlott kapcsolatuk a férjével. Most kiderült, Tóth Gabi és Lola indította el a lavinát...

2009.02.19 07:50ma.hu - Fotó: groovehouse.hu

Egy rendezvényen derült ki, hogy baj van Judy és férje, Roli kapcsolatában - Tóth Gabi és Lola csevegett erről a női mosdóban. Utólag egyik lány sem kommentálta szívesen a dolgot. Judy ekkor felháborodott az eseten, úgy vélte, Lola sokat ihatott, hogy ilyeneket mondott, és nincsenek olyan jóban, hogy beavassa magánélete részleteibe!

Bár az énekesnő tagadott, a barátok is cáfolták, hogy minden rendben van közte és Roli közt. Egy neve elhallgatását kérő ismerős állítja: Judy már az esküvő előtt is vacillált, férjhez menjen-e a fiúhoz! Végül a nagy érdeklődés miatt már nem mertek visszakozni. A dolgot egy másik barátjuk is megerősítette - adta hírül a Hot! magazin.

Judy házasságának válságáról tegnap számolt be az egyik női magazinnak. Az énekesnő elmondta, hogy háromnegyed éve romlott meg a viszonya Rolanddal, aki véleménye szerint elkényelmesedett a kapcsolatukban.

Már nem akart semmit sem tenni házasságukért, így Judy meghozta a fájdalmas döntést: legyen vége!

Elmondta azt is, hogy nem tud ás nem is akar szerelem nélkül együtt élni valakivel, és úgy érzi, most fellélegzett. Már nyitottnak érzi magát egy új szerelemre.

Judy és Roland 2007 júliusában házasodott össze nagy titokban - a bulvármédiát megvezették azzal, hogy az esküvőt elhalasztják, mert egy igazán meghiott szertartás keretében akarták hivatalosan is összekötni életüket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.