Korábban sosem gondolt plasztikára!

Szörnyű - Judy a harmincegyedik műtétjére készül!

Nyolc éve tartanak a Groovehouse csinos énekesnőjének megpróbáltatásai - Csúnya, balesetben szerzett sebei miatt már harminc műtétet végeztek rajta, és még nincs vége.

Judy és Zsolti - Képekben a Groovehouse képgaléria

2009.02.12 07:45ma.hu - Fotó: groovehouse.hu

Más egész életében nem szorul ennyi operációra - Judy pár hónap alatt 30 műtéten esett át, miután súlyos autóbalesetet szenvedett. Korábban sosem fordult meg a fejében, hogy bármely testrészét plasztikáztassa...Ám a karambolban teste és arca is csúnyán roncsolódott. Judy ma már nem bánja a sok szenvedést és fájdalmat, mert végre elégedetten néz a tükörbe. Arcát azonban olykor újra operálni kell: most a 31. műtétjére készül - adta hírül a Napi Ász.

A sztár a Groovehouse karrierjének hajnalán, 1997-ben szenvedett zenésztársával, Zsolttal együtt olyan súlyos autóbalesetet, hogy már életben maradása is csodának számított.

A mentősöket is nagyon megrázta a látvány, amikor kiszabadították a roncsból Judy össze-vissza tört és vágott testét...

Miután bebizonyosodott, hogy túléli a súlyos karambolt, nem sok esélyt adtak neki arra, hogy valaha énekelhet még. Az énekesnő azonban kitartott: hihetetlen erővel és hittel újraépítette az életét - és újra színpadra állhatott.

Judy története nemrég könyvben is megjelent. A sztár nemcsak azért íratta meg mindezt, mert szeretett volna hitet adni a sorstársainak. Azért is, mert sokan, akik nem voltak tisztában vele, hogy súlyos balesetet szenvedett, nem értették, minek a rengeteg plasztikáztatás...

A megrázó vallomásban az énekesnő még azt is elárulja, a baleset után annyira súlyos állapotban volt, hogy még az utolsó kenetet is feladta neki a pap...

Judy ma már lezárta életének ezt a fájdalmas időszakát, s beszélni is tud róla. A könyvének megírását Csaba Adriennre bízta, s bevallotta, még soha ennyit nem idézett fel a történtekből. Bizony rosszabb volt, mint egy hipnózis.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.