Emma Watson nem akarja bántani az exeit

Csak egyszer volt szerelmes Hermione

Csak egyszer volt szerelmes, de nem árulja el, kibe, mert nem akarja a többieket megbántani - vallotta be a Harry Potter-filmek csinos nővé vált sztárja.

2010.11.12 17:29ma.hu, fotók: greathairstyletips, Talking Makeup

Különös vallomást tett Emma Watson: bár csak úgy nyüzsögnek körülötte a férfiak, ő mindig kínosan vigyáz a magánélete védelmére, és érzelmeit sem tárja a nagyvilág elé. Épp ezért volt meglepő, hogy a Female First című internetes lapnak bevallotta, eddigi élete során csak egyszer volt igazán szerelmes, és még soha nem törték össze a szívét.

Fotó: Talking Makeup

Ám azt nem sikerült kideríteni, hogy a számos ex közül ki volt a szerencsés, mert Emma úgy érzi, a többiekkel szemben nem lenne fair, hadd higgye mindenki, hogy ő volt az az egy.

Pedig jelölt szép számmal akad: a Harry Potter-filmek sztárját hírbe hozták már George Craig rockerrel, Jay Barrymore üzletemberrel és a spanyol Rafael Cebrian zenésszel is. Felmerültek olyan pletykák is korábban, hogy több van köztük munkatársi kapcsolatnál a Harry Pottert játszó Daniel Radcliffe-fel, és Rupert Grinttel is összeboronálták, aki Ron Wisleyt játszotta a nagy sikerű filmszériában, de ezek utóbb alaptalannak bizonyultak.

A mostanában új külsőt öltő Emma Watson elmondta, sok mindenen mentek keresztül a varázslótanonc kalandjainak összesen 10 és fél évnyi története alatt, és nagyon pozitívan gondol vissza erre az időszakra. „Szerencsések vagyunk, hogy már olyan fiatalon ekkora lehetőséget kaptunk, és azt hiszem, ez mindannyiunk számára áldás.” - mondta az interjúban.

A Harry Potter és a Halál ereklyéi című, befejező rész filmes változatát a rendező két részre bontotta, az elsőt csütörtökön este mutatták be, Magyarországra a világpremierrel egy időben, egy hét múlva érkezik meg.

Emma Watson bukásra áll színészetből!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.