A színész már nem volt józan!

Cefreszagú képek Clooney-ról: Pityókásan méregette a ciciket a sztár

Egy üveg tequila és néhány csinos hölgy társaságában üldögélt egy Miami-ban levő étteremben a Vészhelyzet sztárja, majd enyhén illuminált ábrázattal kocsiba ült...

2009.05.05 11:30ma.hu

Négy órán át csinos lányok szórakoztatták George Clooney-t egy Miami bárban, ahol egy üveg Tequila is segített a hangulatot fokozni a sármos színésznek.

Sarah hasonmásával találkozott a sztár?

Meg is lett az eredménye: az est végére le-le hanyatló fejjel botorkált ki a szemmel láthatóan feldobott társasággal az étteremből.

A vele levő egyik hölgy feltűnően emlékeztetett egykori pincérnő szerelmére, Sarah Larson-ra.

Dekoltázsa a képek tanúsága szerint igen nagy érdeklődést váltott ki George-ból, mert több fotón is látszik, ahogyan bámulja.

Vagy netán az alkoholszintje annyira megemelkedett, hogy csak ott ragadt a szeme...?

A hölgyekkel Clooney később autóba szállt - szerencsére nem ő, hanem sofőr vezetett -, ám hogy mi lett az este vége, kérdéses.

A színész állapotából ítélve a szűkkörű party már tarthatott sokáig...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.