Nemet mondtak a szívtiprónak!

Képek - llyen is van: Clooney-t kikosarazták!

Hiába akart rendezni George Clooney, végül Ron Howard-ra bízták a Frost/Nixon című film elkészítését - Pedig Clooney nem nevezhető zöldfülűnek a szakmában...

Szexi képekben a sármos George Clooney! képgaléria

2008.12.11 18:00UIP

George Clooney sem most kezdte a szakmát - egy tévésorozat epizódjai mellett a Good Night, and Good Luck, valamint az Egy veszedelmes elme vallomásai című film megrendezése fűződik a nevéhez, és valamennyi produkció jól sikerült.

Ron Howard neve mégis jobban cseng, hiszen ő készítette többek között az Apollo 13-at és az Oscar-díjas Egy csodálatos elmét.

- A Frost/Nixon sztorija hihetetlenül izgalmas, nagyon bánom, hogy nem én rendezhettem meg a filmet - mondja Clooney.

Jelenet a Frost/Nixon című filmből - Fotó: filmofilia

Richard Nixon, a bukott elnök nagyszabású tévéinterjúban akarja magyarázni a bizonyítványát, azzal a céllal, hogy emlékművet állítson önmagának az utókor számára.

Kiválaszt magának egy szerinte nem túl nagy kaliberű tévés személyiséget, Frostot, hogy mikrofonállványul szolgáljon.

Csakhogy kiderül: Frost méltó ellenfél Nixon számára. Csapdába csalja a ravasz exelnököt, és arra kényszeríti, hogy valódi arcát mutassa a nézőknek.

A Frost/Nixon egy nagy sikerű színdarab filmes adaptációja. Nem beszélő fejes mozi: a két ellenfél párharca közben megelevenedik egy egész korszak, amikor Amerika megtanulta, hogy a nagyságnak ára van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.