Julianna jött, mert George is...

Képek - Mi történt? Clooney nős emberként tér vissza!

Az hagyján, hogy asszonnyal, de két gyermekkel együtt jelenik meg újra a képernyőn George Clooney - Ám nemcsak ő, az egykor bájos kedvesét alakító Julianna Marguiles is!

Szexi képekben a sármos George Clooney! képgaléria

2009.02.26 12:20ma.hu

A Vészhelyzet utolsó évadjának legutoljára látható részében váratlan meglepetés éri a nézőket.

Feltűnik a színen a régen távozott Ross doki és párja, Carol Hathaway nővér is. Mint házaspár, akik immár együtt nevelgetik ikergyermekeiket.

Clooney és Marguiles a Vészhelyzetben

Most a 15. évad megy - a szerelmespárt alakító George Clooney és Julianna Marguiles már a hatodikban búcsút intett a sorozatnak. Ekkor születtek meg az ikreik.

Később csak keveset hallani róluk, hiszen a történet szerint elköltöztek Seattle-be.

Julianna a TV Guide-nek úgy nyilatkozott, nem is hitte volna, hogy valaha visszatért a Vészhelyzetbe, noha távozása után ennek lehetőségét nem zárta ki.

Most viszont úgy volt vele, ha Clooney is rábólint, hogy újra feltűnjenek a Chicagói kórházban, akkor ő is benne van. Csak akkor még úgy látszott, George-nak nem akaródzik visszamenni.

Sem Marguiles, sem Clooney nem szólalt meg a visszatérésről, egészen mostanáig titokban tartották.

Az utolsó epizód egyébként április 2-án kerül képernyőre az Egyesült Államokban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.