Nemcsak sármja, ízlése is van

Clooney a Gettó milliomos sztárjába esett bele!

Úgy tűnik, George Clooney újra szerelmes, ezúttal Freida Pinto ejtette rabul a szívét. Annak ellenére, hogy még soha nem találkoztak személyesen, a színésznek nagyon tetszik a Gettó milliomosban Latikát alakító sztár.

2009.03.14 12:26rtlbulvar.hu

- Még nem találkozott vele, de éppen azon van, hogy megszerezze a telefonszámát. El szeretné hívni Los Angelesbe egy randevúra - árulta el Clooney egyik barátja.

Freida válasza kétséges, nemrég még azt nyilatkozta, hogy Leonardo DiCaprióval szeretne találkozni. A 24 éves színésznő a nyolc Oscar-díjjal jutalmazott Gettó milliomos egyik főszerepével vált világhírűvé.

A többi szereplővel együtt érkezett Indiából az Oscar gálára, ahonnan már nem ment haza, annyira magával ragadta a sztárok világa.

Otthon vőlegénye várta, akivel már felbontotta az eljegyzést. Freida tehát szingli, így még George Clooneynak is van esélye.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.