Kik a legszexisebb agglegények?

Képek! Jake Gyllenhaal, George Clooney és Ryan Phillippe a legdögösebb!

Sokakat foglalkoztat a kérdés, vajon kik a legszexisebb nőtlen pasik Hollywoodban? Egy amerikai magazin felmérése alapján a top 5-be dögös és sármos sztárok kerülhetek csak be!

A legjobbak! A szexi agglegények képekben! képgaléria

2008.09.19 14:30ma.hu
A szexi Jake Gyllenhaal!

A lista első helyén Jake Gyllenhaal áll, akinek a barátnője Reese Witherspoon, és meg is kérte a kezét, még nem házasok így bátran vehetjük az agglegények közé!

Jake korábban kedvenc Pókember sztárunk Kirsten Dunst pasija volt, ám kapcsolatuk nem volt zökkenőmentes! A lapok folyton szakításaikról és béküléseikről írtak. Reese-sel való kapcsolata remélhetőleg nem fut úgy zátonyra, mint a szőke szépséggel! 

A leánykérés már megvolt, Reese még a közös barátokat is beavatta a nagy kérdés eldöntésébe, és rájuk is hallgatott, amikor végül az igen mellett döntött...kiváncsian várjuk az esküvőt!

Ryan Phillippe a szívdöglesztő agglegény!

Jake mögött a második az örök agglegény, George Clooney lett, aki még mindig nem nősült meg, így a világ legtöbb nője még nyugodtan álmodozhat róla! 

Georgeot az elmúlt időkben sokat faggaták arról, vajon nem szeretne –e végre megnősülni és legjobb barátai, Angelina Jolie és Brad Pitt családalapítási példáját követni, ám a sármos sztár mindig elvicceli a választ!

Chris Brown rihanna szexi csoki pasija!

A harmadik helyezett a listán a szexi és kisfiús: Ryan Phillippe, akinek bár szintén van kedvese, Abbie Cornish színésznő. 

A pár még nem házasodott össze így van remény rá, hogy Ryan egy ideig még agglegény marad…valószínűleg még nem teljesen heverte ki válását Reese Witherspoonnal!

Hogy Chris Brown és Rihanna közt több van-e barátságnál, az szerintünk örök rejtély marad. Most már igazán vállalhatnák kapcsolatukat a nyilvánosság előtt, mert a róluk készült fotók alapján nagy szerelem dúl köztük! Ha van szerelem ha nincs a magazin agglegényként kezelte Christ és a top 5 közé is beválasztotta! 

Az 5. helyezett a nemrég függetlenné vált Robbie Williams lett, aki kedvesét azért hagyta el, mert a zene a legfontosabb számára és nem fért bele az életébe egy kapcsolat! 

Így tehát már ő is szabad préda- újra!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.