Furcsán festett a szívtipró sztár!

Clooney paranormális utazása!

Furcsa képek kerültek nyilvánosságra George Clooneyról! A furcsa jelmez legújabb filmének forgatásán volt látható a sztáron, melyben paranormális jelenségekben nem lesz hiány.

Dögös képek George Clooneyról! képgaléria

2008.11.17 18:50ma.hu
Fotó: Finalpixx/Retna Pictures

Rögtön az első a tőle szokatlan bajuszka és barna haj, amit a Daily Mail című brit napilap úgy jellemez, hogy mintha Hitlert és Tom Sellecket montírozták volna össze. 

Bár Clooney szokatlan új külsejével, a „Men Who Stare At Goats” című alkotás jóval többet fog nyújtani annál, minthogy rendhagyó stílusán fennakadjunk...

 A sztori Jon Ronson brit újságíró 2004-ben megjelent, azonos című regényét dolgozza fel, Clooney mellett olyan elismert színészi gárda felvonultatásával, mint például Ewan McGregor, Kevin Spacey, Jeff Bridges.

 A történet központi figurája Bob Wilton riporter (McGregor), aki élete nagy sztorijára bukkan az állítása szerint katonai médiumként ügyködő Lyn Cassady (Clooney) személyében. 

A várhatóan 2010-ben a mozikba kerülő alkotásban a két férfi iraki utazását követhetjük nyomon, betekintést nyerve a feltételezések szerint valóban létező paranormális hadosztály gépezetébe is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.