"Meztelen igazság" a románc kezdetéről!

Pikáns képek - Így fetrengett Madonna a brazil csődörrel

Egyre érdekesebb hírek - és képek - érkeznek Madonna háza tájáról! Az ötvenéves popdíva szerelmi élete meglehetősen mozgalmas, mióta elvált a rendező Guy Ritchie-től...

Pikáns fotósorozat: Így fetrengett Madonna Jesus Luz-zal! képgaléria

2009.02.10 10:40ma.hu
Madonna a W magazin címlapján

Néhány hete már felröppent a furcsa hír, miszerint Madonna - nem sokkal egyébként a válása után - megismerkedett egy helyes brazil modellel, Jesus Luz-zal Rio de Janeiróban, a turnéja alkalmával. Közös fotósorozaton is szerepeltek.

A sztárt összeboronálták a nála jóval fitalabb, mindössze 22 éves férfival - ám a dolog elég képtelenségnek hangzott.

Később egy korban hozzáillőbb férfi - Steven Klein, aki egyébként Madonna és Jesus fotósorozatát készítette - társaságában is látták az énekesnőt. Étteremben töltöttek el egy kellemes estét.

Csakhogy két héttel ezelőtt ismét Jesus Luz kísérgette szemtanúk szerint az énekesnőt.

Sőt, legutóbb olyan hírek kerültek napvilágra, melyek szerint a brazil modell több napot töltött Madonna társaságában New York-ban, s még a gyermekeit is megismerte.

A valóság: Jesus kísérgeti a sztárt

Egy leleményes paparazzo fotókat készített Jesus-ról és a sztárról, amint egy romantikus ebédről távoznak, majd a díva felpakolta gyermekeit és vásárolni indult velük.

Madonna tehát szemlátomást nem takargatja már a fiatal férfival alakuló románcát.

Ráadásul a legújabb W magazin-ban megjelent az a fotósorozat, melyen a popdíva a fiatalemberrel bonyolódik szerelembe - persze csak a reklám kedvéért.

Mégis, annak tudatában, hogy a párocskát valóban gyakran látni együtt, olyan, mintha a hálószobájukba kukkanthatnánk be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.