Guy Ritchie édesapja ezt nem nézi végig újra!

John Ritchie: Hülye a fiam, ha vissza akarja szerezni Madonnát!

Guy Ritchie édesapja nem tesz lakatot a szájára, ha volt menyéről, Madonnáról van szó. Kereken kijelentette, hogy a fia egy bolond, ha ismét összejön az énekesnővel, függetlenül attól, hogy mennyire hiányoznak neki a gyerekek.

Madonna szexis képeivel tarol! képgaléria

2009.01.30 15:00ma.hu

Ritchie papa elégedett volt, mikor a fia és az énekesnő végre elváltak, ugyanis az ő véleménye szerint Madonna végre kimutatta a foga fehérjét azzal, hogy a válás utáni hónapokban elfogyasztott jó pár pasit, de volt férje hogyléte felől egyszer sem érdeklődött. – írja a Kiskegyed.

Itt még nagy volt a szerelem!

Ritchie apuka azért is örül a válásnak, mert látja, hogy a fia jobban van. 

- “Végre nem egymást marják folyton. Mióta külön vannak, ha kénytelenek találkozni a srácok miatt, hűvösen, de barátságosan viselkednek egymással, és végre valóban arra próbálnak összpontosítani, ami a dolguk, hogy miként tegyék boldoggá a három gyereket, a 12 éves Lourdest, a 8 éves Roccot és az adoptált, 3 éves Davidet. Nincsenek nagy beszélgetések, csak a gyerekekről van szó.” – mesélte el a rendező édesapja őszintén és szókimondóan!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.