Vajon hetvenévesen is levetkőzik?

Merész fotók - Mi jön még? Madonna újabb cicikidobós topban és bugyiban pózolt!

Nem jön zavarba az ötvenéves popdíva, ha meg kell szabadulnia a ruhájától - Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy ismét megtette. Sőt! Sokkal többet mutatott, mint legutóbb.

Merész fotók! - Madonna megmutatta kidolgozott testét képgaléria

2009.01.19 12:00ma.hu

Nem mindennapi fotósorozattal népszerűsíti tizenegyedik stúdióalbumát, a Hard Candy-t Madonna.

Az - exférje szerint már visszataszítóan - kidolgozott testű popsztár újabb merész pózolásra vállalkozott, s most sokkal többet mutatott meg testéből, mint legutóbb például a Loius Vuitton-reklámban.

Madonna hófehér bőréhez és szőke hajához tetőtől-talpig fehérbe öltözött - már ha ezt öltözetnek lehet nevezni.

A mellének csak az alját takaró top és a tangabugyi bizony nem sokat rejtett el az énekesnő formáiból, mindehhez pedig szexis harisnyát és fűzős lábbelit húzott.

Ezt a kihívó pózt már számos koncertjén láthatta a közönség, s úgy tűnik, Madonnánál nem számít, harminc vagy ötvenéves-e. Bevállalós!

Természetesen a popsztár irigylésre méltó alakján nem egy korabeli hölgy ámul el, noha Madonna igen keményen diétázik és már-már megszállottan edz, hogy formában maradhasson.

Persze, embere válogatja, ki mit tart szépnek - Expárjának, Guy Ritchie-nek, akitől novemberben vált el, mégsem tetszett a nagy igyekezet.

Egy nemrég közreadott nyilatkozatában ugyanis kifejtette, a végén már olyan volt Madonnát megfogni, mintha egy "darab inas húst" ölelgetett volna...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.