Fanatikusok célpontja az énekesnő?

Borzalom - Madonnát lefejezéssel fenyegették meg

Kétségbe van esve Madonna - Olyannyira, hogy volt férjét arra kérte, költözzön el lakásából, mert nincsenek nála biztonságban a gyermekeik sem.

Vadító és provokatív: Madonna koncertje Rióban képgaléria

2009.01.14 19:45ma.hu

Iszlám fanatikusok fenyegették meg az énekesnőt izraeli kapcsolatai miatt egy szélsőséges iszlamista oldalon - írja a People magazin.

Egy terrorista vezér lefejezést ígért Madonnának. A lapnak az énekesnő egy közeli ismerőse elmondta, a sztár kabbalához tartozása és Izrael iránti szimpátiája váltotta ki a szélsőségesek haragját, a gázai támadás miatt a popdívát és családját is fenyegetik, noha Madonna minden vallást tiszteletben tart.

Madonna retteg saját és családja életéért!

Nem csoda, hogy a popdíva pánikba esett - Guy Ritchie-t, a volt férjét arra kérte, költözzön el londoni lakásából, mert ott gyermekeik - akik a válás óta hol Madonnánál, hol a rendezőnél vannak - nincsenek biztonságban.

A People magazin több olyan weboldalra is ráakadt a neten, mely a Madonna elleni gyűlöletet hirdeti, s az egyik terroristavezér ki is fejti, hogy megtiszteltetésnek érzené, ha levághatná a popdíva fejét.

Madonna testőröket fogadott, ezek közül lesznek olyanok is, akik a férje új londoni otthonát figyelik majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.