A díva megint fiatalabb lett - egy tízessel...

Meglepő fotók - Hoppá! Mit tettek Madonnával?

Meghökkentő - A popdíva igazi kaméleon! Persze nem kizárt, hogy plasztikai sebészei is szerepet játszanak ebben. Egy biztos, válása óta már a harmadik férfival látták, és meghökkentően fiatalon...

Madonna kivirult és ismét új pasival mutatkozik! képgaléria

2009.01.13 09:38ma.hu

Leplezni sem tudta mosolyát a szőke popsztár, amkor a minap esti sétálgatás közben kapták lencsevégre New York-ban. Egy elegáns étteremből távozott kísérőjével.

Madonna
meghökkentően fiatalos volt: rég láthattuk ennyire kisimultnak! Egyenes, szőke hajjal, vérpiros rúzzsal, elegáns fekete szerelésben tipegett egy ismeretlen udvarló oldalán. Arcán nyoma sem volt a ráncoknak, és feltűnően feldobottnak látszott!

Vajon a sok híresztelés csupán kacsa, és valójában ez a férfi Madonna új kedvese? Az egyik külföldi bulvárlap értesülései szerint az úriember bizonyos Steven Klein.

A novemberben elvált énekesnőt nem is olyan rég Alex Rodriguez amerikai futball-sztárral hozták hírbe, akinek szintén három gyermeke és egy válófélben levő felesége van.

Hetekkel ezelőtt pedig egy brazil modellel, bizonyos Jesus Luz-zal látták együtt Madonnát, akivel állítólag turnéja alkalmával ismerkedett össze Rio de Janeiróban...

A mindössze húszéves fiúról a minap derült ki: pornófilmben is szerepelt, és ígéretes tehetségnek bizonyult...

Nagyon úgy tűnik mindenesetre, hogy a díva szívesen visszaforgatná az idő kerekét - Ami azonban vonzerejét illeti, ez szemmel láthatóan nem csökkent.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.