Nemcsak szíveket tőr...

George Clooney összetört egy autót, majd kárpótolt

Olaszországban karambolozott a színész, és mivel ő volt a vétkes, úgy érezte, hogy kompenzálnia kell a sértettet: bocsánatkérésképpen egy méregdrága járgányt ajándékozott a megkárosított hölgynek.

2008.08.24 17:17rtlbulvar.hu

A hollywoodi sármőr újabban nem csak szíveket tör össze, hanem autókat is. Legutóbb luxuskocsijával furikázott Olaszországban, amikor elkalandozott, és áttolt egy Lancia Ypsilont a másik sávba.

Clooney vállalta a felelősséget, és hogy megbánását bizonyítsa, egy 14 ezer dolláros autóval kárpótolta a sofőrt, aki történetesen egy hölgy volt.

A bocsánatkérés sem maradt el, a sztár a következő mondatot véste az új autó szélvédőjére: Elnézést kérek. Remélem, megbocsát nekem. George Clooney.

A 47 éves színésznek nem ez az első közlekedési balesete. Tavaly aktuális barátnőjével, Sarah Larsonnal száguldozott a motorján, amikor összekoccantak egy autóval.

A sztárt bordatöréssel és égési sérülésekkel szállították kórházba, Sarah-nak pedig törött lába bánta az ütközést.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.