A kongresszus dönt a kormányfő személyéről is

Gyurcsány rendkívüli MSZP-kongresszus összehívását kezdeményezi szeptember 27-re

Az MSZP rendkívüli kongresszusának összehívását kezdeményezi szeptember 27-re Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, a párt elnöke - közölte Nyakó István, az MSZP szóvivője hétfőn az MTI-vel.

2008.09.08 12:13MTI

A pártelnök az MSZP évadnyitó frakcióülésén jelentette be, hogy kedden az országos elnökségnek javasolni fogja a párt legmagasabb döntéshozó fórumának összehívását - írta közleményében a szóvivő. 

A tájékoztatás szerint a miniszterelnök kezdeményezésének célja, hogy a párt valamennyi szervezete vitassa meg a kialakult politikai helyzetet, és döntsön, a lehetséges irányok közül melyiket támogatja, és ennek képviseletére adjon mandátumot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.