Szó lesz az SZDSZ együttműködésről is

Évadnyitó frakcióülést tart az MSZP

Egész napos évadnyitó parlamenti frakcióülést tart ma az MSZP Budapesten. A képviselőcsoport ülésén Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, az MSZP elnöke tart tájékoztatót a politikai évad legfontosabb feladatairól.

2008.09.08 06:44MTI

A képviselőcsoport ülésén Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, az MSZP elnöke tart tájékoztatót a politikai évad legfontosabb feladatairól. Az ülésen minden bizonnyal szó lesz az MSZP és az SZDSZ lehetséges jövőbeni együttműködésének kérdéséről. 

Gyurcsány Ferenc kedden jelentette be, hogy pártelnöki minőségében közvetlen politikai tárgyalásokat akar folytatni az SZDSZ-szel arról, miként tudják "a mainál szélesebb együttműködésben a parlamentben, esetleg a kormányban szolgálni Magyarországot". 

Az SZDSZ pénteken válaszolt; Fodor Gábor pártelnök bejelentette: elfogadja Gyurcsány Ferenc meghívását, de a megbeszélésen a szakértői kormányról akar tárgyalni a miniszterelnökkel. A szocialista képviselők hétfőn tárgyalnak a parlamenti évkezdettel kapcsolatos konkrét feladatokról is, például törvényhozási munkarendről, vagy az új polgári törvénykönyvről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.