A hónap közepétől jön a Nemo

Citroen Nemo: február 15-től Magyarországon

2008. február 15-től Magyarországon is megkezdődik a Citroen legújabb, kompakt kishaszongépjárművének, a Nemónak a fogalmazása. Az ügyes kis Nemo a Citroen Berlingo, Jumpy és Jumper modellekből álló haszongépjármű kínálatát bővíti.

2008.02.06 11:02ma.hu

Amit a Nemoról feltétlenül tudni kell

A vonzó, megnyerő stílusú és rendkívül szimpatikus megjelenésű Nemo, kompakt külső méretekkel és tágas belső térrel rendelkezik. A praktikus használatot biztosító ügyes megoldások (oldalsó tolóajtók, aszimmetrikus kétszárnyú hátsó ajtó, összecsukható utasülés), valamint a kényelmet növelő szolgáltatások mellett, kompromisszumok nélküli biztonságot nyújtó ügyes kis járműnek nemcsak az ára, hanem a fenntartási költségei is kedvezőek. Emellett igen környezetkímélő (a HDi változat CO2 kibocsátása: 119 g/km).

A Nemo 70 lóerős, 1.4 HDi dízelmotorral szerelt alapváltozatának nettó ügyfélára: 2.490.000 Ft.

Napjaink szigorodó kötöttségeire adott egyedi válasz

Az egyre sűrűbb és megterhelőbb városi forgalom, valamint a szállítás folyamatosan szűkülő lehetőségei közepette, a Nemo tökéletes haszongépjárműnek bizonyul mind a távolságok, mind a modern városi közlekedés nehézségeinek leküzdésére. Beállításainak köszönhetően, természetesen bármilyen terepen könnyen boldogul.

Visszafogott méreteivel, belső terével és meglepő helykínálatával, valamint ötletes megoldásaival és gazdaságosságával a Nemo minden szempontból megfelel a kisteherautókat kereső ügyfelek elvárásainak. Megnyerő stílusával minden bizonnyal meghódítja a vevőket.

Modern stílus

A típuskínálatba szervesen illeszkedő Nemo - amelyről első pillantásra megállapítható, hogy a Citroën egyik legújabb büszkesége - egyedi stílusával szimpatikus benyomást kelt, ezzel is fokozva a benne rejlő értékek hatását.

Modern, erőt sugárzó vonalvezetése kiemeli a kishaszongépjármű nagy belső terét és rendkívül praktikus használatát.

Remekül kihasználható hasznos méretek és helykínálat

Ötletes kialakításának köszönhetően, a Nemo meglepő szolgáltatásokat kínál:

2,5 m3-es hasznos térfogat,

610 kg hasznos terhelhetőség,

többféleképpen használható Extenso utasülés (rendelhető opció), amelynek köszönhetően a hasznos térfogat 2,8 m3-re, a rakodási hossz majdnem 2,5 m-re növelhető modul elválasztó rács esetén (rendelhető opció).


A kényelmes beszállás és a rakomány egyszerű berakása, a Nemo használatát megkönnyítő legfontosabb előnyök közé számít. A Nemo által kínált számtalan vonzó megoldás - mint pl. a barátságos és kényelmes vezetőtér, az egy vagy két nagyméretű oldalsó tolóajtó, az aszimmetrikus, kétszárnyú hátsó ajtó és az alacsony rakodási küszöb -, a vevők igényeinek tökéletes kielégítését és mindennapi életük megkönnyítését szolgálja.

Visszafogott külső méretek

A Nemo a szegmensen belül kompaktnak számító 3,86 m hosszúságának (a C3 modelléhez hasonló) és a városi közlekedésben nagy előnynek számító könnyű kormányozhatóságának, valamint a 10 méternél kisebb fordulási sugarának köszönhetően bámulatos könnyedséggel mozog a városi közlekedés forgatagában.

A szakemberek igényeit és kényelmét szem előtt tartó szolgáltatások

A tágas, világos és számtalan rakodóhelyet kínáló, funkcionális vezetőfülkéjével, az ergonómiai szempontok szerint kialakított, kényelmes vezetőterével, valamint az általa nyújtott, kompromisszumok nélküli aktív és passzív biztonsággal a Nemo személygépkocsihoz hasonló kényelmet biztosít vezetőjének.

Kedvező ár és fenntartási költségek

A Nemónak nemcsak az ára vonzó, de a fenntartási költségei is igen alacsonyak.

Ez főként a már jól bevált, kis fogyasztású motoroknak (a HDi motor esetében 4,5 l/100 km) és az optimalizált karbantartási intervallumoknak (30.000km vagy 2 év) és költségeknek köszönhető.

A környezetvédelmet szolgáló tervezés

Visszafogott méreteivel a Nemo harmonikusan illeszkedik a környezetébe.

A Nemo HDi motorral felszerelt változatának 119 g/km CO2 kibocsátása rekord teljesítménynek és egyben referenciának is számít a kisteherautók piacán.

Új modellel bővült, széles típuskínálat

A Nemo piaci bevezetésével, a Citroën haszongépjármű kínálata egy új, kompakt méretű, belépő szintű modellel bővül. A szegmens ügyfeleinek szinte valamennyi igényét kielégítő (2 tonna hasznos terhelhetőségig, ill. 2,5-től egészen 17 m3-es hasznos raktérig terjedő) kínálatával a Citroën olyan ütőkártyák birtokosa, amelyek révén tovább erősítheti a kishaszonjárművek piacán elért meghatározó szerepét.

[1/5]next
  1. Amit a Nemoról feltétlenül tudni kell
  2. Nemo: modern, erőteljes és megnyerő stílus
  3. Praktikum és funkcionalitás
  4. Középpontban a szakemberek igényei és kényelme
  5. Olcsó ár és fenntarthatóság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.