Egyiptom és Kamerun ment tovább

Oroszlánokkal táncoló - Fáraók a nyolcban

Egyiptom csapata nem bírt Zambia legjobbjaival, de ez már nem befolyásolta azt, hogy 7 pontot szerezve továbbjusson a negyeddöntőbe.

2008.01.31 08:06nb1.hu

Az Afrika Kupát rosszul kezdő Kamerun csapata korán a szudániak tudtára adta, hogy egyértelmű szándéka a továbbjutás a C-csoportból. A szünetre már kétgólos előnnyel mehettek pihenni Samuel Eto'óék, akik a hajrában a kitámadó ellenfél ellen még egy gól szereztek. 

Így összességében 6 pontot szerezve továbbjutottak a csoportból. A csoport másik mérkőzésén Egyiptom csapata nem bírt Zambia legjobbjaival, de ez már nem befolyásolta azt, hogy 7 pontot szerezve továbbjusson a negyeddöntőbe. 

Eredmények: 

Kamerun-Szudán 2-0 
Egyiptom-Zambia 1-1

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.