Nem tud teljesíteni a munka mellett

Durva képek: Emma Watson Harry Potterre cseréli az egyetemet

Képtelen egyszerre megfelelni az egyetemen és a kamerák előtt is, ezért Emma Watson úgy döntött, egy időre háttérbe szorítja a tanulást. A Harry Potter után azonban visszatér.

Emma Watson durván sokat mutatott magából! képgaléria

2011.03.08 10:29ma.hu

Másfél év után vált világossá Emma Watson számára, hogy választania kell filmes munkái és az egyetem között, és ő úgy döntött, akkor jár a legjobban, ha nem adja fel egyiket se, de az egyetemet egy időre szünetelteti.

Fotó: emmawatson.com (További merész képek a galériában!)

Mint tudjátok, nagyon szeretem a Brown Egyetemet, és sokkal jobban szeretek tanulni, mint bármi mást, de az utóbbi időben már hiába zsonglőrködtem, hogy diákként is helytálljak és az egyéb kötelezettségeimet is teljesítsem, egyszerűen lehetetlen.

Ezért úgy döntöttem, egy kis szünetet tartok, míg befejezem minden munkámat a Harry Potterben, hogy aztán újra az egyéb szakmai és más jellegű feladataimra koncentrálhassak.
” – adta hírül az ifjú színésznő a honlapján.

Továbbra is dolgozom a diplomámon – csak egy vagy két szemeszterrel tovább fog tartani, mint gondoltam.” – tette hozzá a sorozatbeli Hermione Granger.

A népszerű varázslótanonc utolsó kalandjaival az olvasók már 2008-ban megismerkedhettek, a filmes változatban azonban két részre bontják a kötetet.

Az első rész bemutatójára tavaly novemberben került sor, a befejező részben viszont még hátravannak az utolsó simítások és a promócióval is sok idő fog elmenni, amit Emma az egyetem mellett nem tudna vállalni.

A Halál ereklyéi 2. bemutatójára idén júliusban kerül sor.

Még több érdekességet olvashat itt Emma Watsonról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.