Egy bunda váltott ki dühkitörést a topmodellből!

Durva sztori! Naomi Campbell verte ex-pasiját!

Összesen nyolc hónapot töltött együtt, Naomi Campbell és az olasz, Matteo Marzotto. A férfi tavaly vetett véget a kapcsolatnak, de ez olyan időszak volt számára, amit sosem felejt el.

Naomi és az ő mellei mindenütt! képgaléria

2009.05.15 18:15rtlbulvar.hu

A dühkitöréseiről hírhedtté vált modell ebben a kapcsolatban ismét tetlegességre vetemedett.
 
– " El kellett viselnem a pofonjait, amiket bizony keményen és gyakran osztogatott." – mesélte Campbell ex-pasija egy olasz tévéműsorban. 

Pedig az olasz férfi nem akárki. 

Marzotto a Valentino divatmárka főnöke, de ez Naominak persze nem számított. Úgy viselkedett, mint egy hisztis díva.
 
– " Egyszer bejött az egyik üzletünkbe és egy bundával akart távozni, persze fizetés nélkül. Azt mondtam neki, hogy a bundát csak egyszer viselheti, aztán vissza kell hoznia. Erre Campbell tajtékzott a dühtől és óriási veszekedést csapott a boltban." – mesélte a 41 éves férfi. 

A topmodellt már többször előállították testi sértés miatt. Legutóbb 2008-ban, amikor Naomi egy londoni repülőtéren megtámadott és szidalmazott egy rendőrt. Ezután 200 óra közmunkára ítélték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.