Jogtalanul nevezik szupermodellnek!

Képek! Naomi Campbell kirohanása!

Naomi a napokban kirohant a szupermodellek ellen! A "fekete párduc" -nak titulált modell szerint szűkíteni kellene a szupermodellek körét. A szépség ijelentette, hogy Gisele Bündchen volt az utolsó, aki igazán megérdemelte a szupermodell címet.

Szuperszexi bikinis képek Naomiról! képgaléria

2008.07.24 19:31ma.hu

A 38 éves brit szépség úgy véli, a szupermodell címkét túl könnyen aggatják rá a kifutón szereplő lányokra, és a legtöbbjük, akit ezzel a címmel illetnek, nem érdemli meg ezt a meghatározást. 

- "A modelleknek ki kell érdemelniük a címeiket. A szupermodell kifejezést annyit használták, hogy elkopott az igazi jelentése. Kate Moss kétségtelenül szupermodell, de azt hiszem, Gisele óta nem volt más, aki kiérdemelte ezt a titulust" - mondta Campbell, aki kétséget kizáróan szupermodell az egész világ szemében!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.