A modell áttette székhelyét Moszkvába!

A mocskos szájú, és agresszív Naomi Campbell orosz asszonyka lett?

A szupermodell és dúsgazdag kedvese, Vladislav Doronin az orosz főváros egyik előkelő perem kerületében, a Rublyovkában raktak fészket. Olyannyira, hogy a párductestű modell már a haját is itt csináltatja!

Naomi Campbell dögös macskanőként pózolt! képgaléria

2009.02.24 16:15mellesleg

Naomi Campbell közismerten forró vérű, mocskos szájú, és agresszív. A legújabb szerepköre pedig: orosz asszonyka. 

- „Úgy tűnik, hogy a szerelmüket még az sem homályosítja el, hogy Doronin vagyona egyharmadát elvesztette a hitelválság miatt.” – idéz a Daily Mail egy bennfentest. 

Habár a válság őt is elérte, Doronin vagyonát még most is 69 millió fontra becsülik, amivel ő Oroszország 221. leggazdagabb embere.

Fotó: Vogue Oroszország

Tehát még mindig van miből finanszírozni Naomi edzőit, stylistját, fodrászát, főleg úgy, hogy azért a modell se ül a babérjain, az orosz Vogue címlapját már sikerült megkaparintania. 

- „Naomi – orosz tél, orosz szenvedély, orosz lélek” – hirdeti a kiadvány fedele.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.