A modell pasija már nős!

Hiú ábrándokat kerget! Naomi Campbell álmai nem válnak valóra!

Korábban arról írtunk, hogy a szupermodell, Naomi Campbell már az esküvőjét tervezgeti az orosz milliárdossal, Vladislav Doronin-nal és boldog párt alkotnak. Úgy tűnik a tervezgetés kicsit korainak bizonyult, ugyanis a napokban kiderült: a férfi már nős!

Már beleélte magát az orosz asszonyka szerepbe! képgaléria

2009.03.09 15:00mellesleg
Még az orosz Vouge-ba is bekerült a modell!

Így sajnos szertefoszlani látszanak a szupermodell esküvőről dédelgetett álmai, miután kiderült, hogy pasija, Vladislav Doronin orosz milliárdos már 21 éve nős. 

Ráadásul feleségének, Ekaterinának esze ágában sincs elválni a dúsgazdag úriembertől.
 
- „Vladislav a férjem és még mindig egy pár vagyunk.” – hangoztatja a 46 éves Doroninné. 

- „Naomi hiú ábrándokat kerget, ha azt hiszi elveheti a férjem.” 

Nagyon határozott kijelentés, bár ha a Naomival tavaly nyár óta randizgató Doronin válni akar, valószínűleg megvannak a módszerei, hogy rávegye feleségét álláspontja megváltoztatására – mondjuk egy vaskos összegről szóló csekk kiállításával.

A modell pedig biztosan nem adja fel, hisz szemmel láthatóan odavan a férfiért!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.