Új oldalát mutatja a hisztis modell!

Naomi kertészkedni is tud?

Aki akar, az tud - mondhatnánk Naomi Campbell legújabb fotójára pillantva. A szupermodell ugyanis úgy döntött, hogy ezúttal a jó oldaláról mutatkozik be, ezért puszta kézzel kakaófát ültetett egy rendezvényen.

Nézze meg Naomit ahogy takarít! képgaléria

2008.07.15 16:55rtlbulvar.hu

Az eseményt a nigériai fővárosban, Abujában rendezték meg. A szervezők egymillió facsemete ültetésével akarják felhívni a figyelmet a környezetvédelemre, és mintegy mellékhatásként zöldíteni a várost. Naomi ültette el tehát az első kakaófát a kezdeményezés nyitónapján. 

Azt nem tudjuk, hogy a rendezvény szervezőinek hogy volt bátorságuk éppen a dührohamairól hírhedtté vált modellt választani, de így utólag azt mondhatjuk, minden a lehető legjobban sikerült. Az ünnepélyes ültetésen Ozwald Boateng tervező is hivatalos volt. 

Neki nem fát kellett ültetnie, hanem szerencséjére (vagy szerencsétlenségére) beszédet kellett mondania. Naomi egyébként szokatlanul kedvesnek és segítőkésznek bizonyult, és még az sem zavarta, hogy hófehér ruhája – amely nem éppen kertészviselet – csupa kosz lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.