Babát ringatna a botrányhős modell!

Dögös képek - Naomi Campbell gyereket akar!

A világhírű szépség az utóbbi években már csak botrányos viselkedése miatt szerepelt az újságok címlapjain - Meglepő, de a topmodell ma már bármit vállalna, hogy anya lehessen!

Dögös képek a csokibaba Naomi Campbellről! képgaléria

2008.06.11 16:40rtlbulvar.hu

A világhírű szépség az utóbbi években már csak botrányos viselkedése miatt szerepelt az újságok címlapjain. Ezért is meglepő a hír, hogy a 38 éves sztár úgy döntött, anya lesz. Bármi áron.

Naomi Cambell bejelentette: készen áll arra, hogy szülő legyen, és tervét akár apa nélkül is véghezviszi.

– Most jött el az ideje annak, hogy anya legyek. Apa nélkül vagy sem, mindegy. Én készen állok – nyilatkozta a modell.

Ha valóban ilyen módon szeretne életet adni első gyermekének, akkor nagyon valószínű, hogy Naominak sejtbankba kell mennie az anyaság érdekében.

Viszont ő akár ezt is vállaná, annyira elszánt. De vajon mi lesz az időnként rátörő dühkitöréseivel?

- Tudom, hogy egy bébi megváltoztatna engem is, biztosan sokkal nyugodtabb lennék. Egy gyerek nem viseli el a kompromisszumokat, neki mindent meg kell adni - mondta.

Ha ez így van, akkor a világ divattervezői és Naomi volt takarítónői azért imádkoznak most, hogy a sztárnak szülessen végre egy gyermeke.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.