Az ittas modellt úgy kellett elkapni!

Ciki fotók! Naomi Campbell majdnem összesett részegen!

Csúnya képek láttak napvilágot a világhírű modellről - Naomi Campell a jelek szerint igencsak felöntött a garatra a minap.

Dögös képek a csokibaba Naomi Campbellről! képgaléria

2008.06.13 09:00ma.hu - Fotó: Daily Mail

A szupemodell Olaszországban bulizott barátaival szerdán - Úgy tűnik, nem túl visszafogottan.

A londoni származású díva előző este érkezett meg hajón Capri szigetére, ahol azonmód el is látogatott társaságával egy night club-ba. A csapat éjjeli egy órakor lépett be a szórakozóhelyre, és hajnalig ki sem jött onnan.

A lesifotók tanúsága szerint Naomi már nem is a két lábán botorkált ki a klubból - némi segítségre szorult...Még szerencse, hogy mellette volt támaszként az egyik barát, mert különben egy szépívű esést is bemutatott volna!

Miss Campbell szóvivője cáfolta, hogy a modell ennyire felöntött volna a garatra. "Naomi csupán tréfálkozott a barátaival - magyarázta a kínos szituációt. - Kíváncsi volt rá, ki kapná el, ha egyszercsak elesne!"

Hm, elég furcsa kifogás - A szupermodell nem túl fényes lelkiállapotát azonban alátámasztja egy nemrég napvilágot látott fotó.

Naomi-t ugyanis Cannes-ban nagyon rossz állapotban kapták lencsevégre. A csokibőrű sztár sírt, mint a záporeső, 38-ik születésnapi party-ján.

Az azt megelőző hetekben pedig csúnya hisztériát rendezett a Heathrow reptéren...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.