Lisztes, cukros, egyszerű és nagyszerű süti
Mi az a csacsifül? Most kiderül
Túró, margarin, liszt, cukor és sütőpor felhasználásával készül a Csacsifül, a porcukros finomságot bármikor gyorsan elkészíthetjük, ha sütire van szükség.
2011.12.13 06:29ma.huAlapvető hozzávalókból, igen egyszerű elkészíteni a Csacsifül nevű süteményt - akkor sem okoz gondot, ha kicsivel ezelőtt közölték a vendégek, hogy érkeznek...

Hozzávalók:
- 25 dkg túró
- 25 dkg ráma
- 35 dkg liszt
- 1 kávéskanál sütőpor
- 1 evőkanál cukor
Összegyúrjuk a hozzávalókat a lekvár nélkül, majd 3-4 órán át hűtőben tartjuk. Azután 3-4 mm vastagságúra nyújtjuk és kerek lapocskákat szaggatunk belőle, amelyek közepére lekvárt teszünk.
Félbehajtjuk és a széleit megnyomkodjuk. Forró sütőben barnára sütjü
k. Tálaláskor porcukorral meghintjük.