Eperrel és tejszínhabbal igazi desszert
Turbózd fel a grépfrútot!
Turbózzuk fel a grépfrútot, és máris kiváló, ínycsiklandó desszert lesz belőle - a töltött változathoz eper és tejszínhab dukál...
2011.12.08 06:35ma.huGyümölcs, és mégis desszert: próbáljuk ki a töltött grapefruit-ot, melyben a jótékony hatások a mennyi ízzel keverednek.

Hozzávalók 4 személyre:
- 4 grapefruit
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 10 dkg eper
- 5 dl tej
- 2 dl tejszín
A grapefruitot keresztben felvágjuk, a belsejét kivesszük, húsát lehártyázzuk és apróra vágjuk. Az epret szeletekre vágjuk.
A puding-porból és a tejből krémet készítünk úgy, hogy az elkészült pudinghoz hozzáadunk 2 dl tejszínből vert kemény habot.
Ezzel töltjük meg a gyümölcshéjakat. Eperdarabokkal díszítjük. Jól lehűtve tálaljuk.
Kapcsolódó írások:
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.
Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!
ma.hu legfrissebb hírei:
- 22:55 Meteorológia: immár több mint egy évtizede hóínség jellemzi Budapest éghajlatát
- 20:53 Agrometeorológia: kiadós csapadék segíti a friss vetést
- 16:31 Megakadályozták egy ortodox püspök húsvéti zarándoklatát Moldovában
- 14:27 Betiltották Virginia állam zászlaját a római istennő fedetlen melle miatt
- 12:22 Elismerné a Krím félszigetet Oroszország részeként az USA - Bloomberg
- 10:49 Elkészült a TAL vezeték bővítése, Csehországnak nincs szüksége orosz kőolajra
- 8:37 Szívműtéten esett át Nyilasi Tibor
top fórum témák:
- Tanár Úr gyere, mindjárt lesz Lillád!2022.05.10 21:11
- AZ IGAZSÁG SOHA NEM KÉSŐ2022.05.10 21:07
- JólVanna2022.05.10 20:31
- Porvihar2022.03.29 16:11
- Mit szólsz? Ide minden baromságot...2022.03.29 16:06