"Barátságunk sosem lesz a régi"

Tarlós: Budapest nem liberális, nem jó hangulatú és nem élhető

A Fidesz fővárosi frakcióvezetője szerint a város mentális krízisben van, ahonnan csak a rendteremtés lehet a kiút. Budapest nem liberális város - mondja a Népszabadságnak adott interjúban a korábban szabad demokrata, majd független egykori óbudai polgármester.

2009.03.02 08:25Népszabadság

Ahol egy magát liberálisnak nevező pártnak csupán 7-8 százalékos a támogatottsága, az aligha jelent többséget. Ráadásul ami itt van, az nem is liberalizmus, hiszen nem is azzal, hanem a rendetlenséggel, a káosszal és az anarchiával van gond. Minden értelemben rendet kell teremteni, a költségvetésben is, a közbiztonság vagy a köztisztaság terén is. Amíg ez nem történik meg, addig Budapest nem lesz jó hangulatú és élhető város - tette hozzá Tarlós István

Demszky Gáborhoz fűződő egykori barátságáról azt mondta: az már sosem lesz a régi, annyira súlyos értékrendbeli különbségek vannak közöttük. Mindenesetre változatlanul tisztelem azért, mert ötször győzött a főpolgármester-választáson, és akkor is megadom majd a neki járó tiszteletet, ha esetleg én váltom majd ebben a funkcióban - mondta a vele készült interjúban Tarlós István.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.