Szmogriadó Budapesten

Tarlós: korábban kellett volna megszervezni

Korábban kellett volna megszervezni a szmogriadóval kapcsolatos teendőket, "nemcsak a PR-ra, hanem a dolog szakmai részére is gondolni kellett volna" - mondta Tarlós István, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője az MTI-nek vasárnap.

2009.01.11 14:58MTI

Tarlós István egyfelől örömtelinek nevezte, hogy a főpolgármester gondol a budapestiek egészségére, másfelől véleménye szerint az örömbe üröm is vegyül.

Azoknak a tízezreknek nyilván nem csupa öröm lesz az intézkedés, akik a városba vasárnap szeretnének majd vidékről visszajönni, és ha páros rendszámú az autójuk, akkor megbünteti őket a rendőr. Esetleg a hét közepéig nem tudnak rendesen élelmiszereket, egyéb árukat szállítani, nem tudnak költözködni
- fejtette ki a fideszes politikus.

Véleménye szerint korábban kellett volna megszervezni, felkészíteni a lakosságot, az kevés, hogy egy nappal előtte figyelmeztetnek. A frakcióvezető emlékeztetett: majdnem húsz éve volt a főpolgármesternek arra, hogy foglalkozzék olyan problémákkal, mint a teherautó-forgalom szabályozása, parkolási gondok, vagy például a finom por probléma, amire annyiszor felhívták a figyelmét, és ezeknek a kérdéseknek a rendezésében szinte semmi nem történt.

"Szeretném felhívni a főpolgármester úr figyelmét, hogy a jövőben a környezetterhelést tovább fokozó problémák megoldásán praktikusan kéne törnie a stábjának a fejét. Itt gondolok például arra a finom por problémára, amire húsz éve hiába figyelmeztetik a főpolgármester urat
" - mondta Tarlós István.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.