Gyurcsány megy vagy marad?

Ma délelőtt tárgyal az MSZP és az SZDSZ

A miniszterelnök kezdeményezésére ma délelőtt tárgyal az MSZP és az SZDSZ tárgyalódelegációja a Képviselői Irodaházban.

2008.09.11 06:20MTI

Az MTI információi szerint az MSZP tárgyalódelegációja - amelyet Gyurcsány Ferenc pártelnök-miniszterelnök vezet, és tagja Lendvai Ildikó parlamenti frakcióvezető, Kiss Péter kancelláriaminiszter, az MSZP alelnöke, illetve Szekeres Imre és Juhász Ferenc elnökhelyettes - elsősorban a kormány által szerdán elfogadott középtávú munkatervet viszi magával az egyeztetésre. 

Az SZDSZ viszont többször is kinyilvánította, hogy a "Megegyezés" programról nem tárgyal. Gusztos Péter ügyvivő szerdán ezt a "pótcselekvés, a lassú agónia politikai programjának" nevezte és továbbra is a szakértői kormány létrehozását szorgalmazta. Az SZDSZ részéről Fodor Gábor pártelnök mellett várhatóan Kóka János frakcióvezető, Gulyás József, Gusztos Péter és Horn Gábor ügyvivő vesz részt a tárgyaláson.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.