Brunner Márta is asztalhoz ült!

Durva! Leo 30 órán át pókerezett!

Egy kellemes, hosszú hétvégére invitálták a póker kedvelőket a FreeRoll Poker Tournament Valentin Open versenyére. A közel 80 játékos közé sztárjátékosokat is meghívtak, így Brunner Márta és Ács Bálint, valamint Leo is asztalhoz ültek.

2009.02.24 17:30ma.hu

A döntőben a sztárokat Ács Bálint képviselte, hiszen a selejtezőn a nyolcas pókerével kiejtette az egyik legesélyesebb játékost. Leo - akiről köztudott, hogy szenvedélyes pókeres - kiesése után se hagyta abba a játékot, hiszen egy másik asztalnál folytatta a pókerezést versenyen kívül.
 
Leo közel 30 órán át játszott és ezzel megdöntötte a hétvégi póker rekordot. 

- "A 30. órában önként feladtam a játékot, mert képtelen voltam ébren maradni. Ennyi időt még sosem töltöttem el egy huzamban a póker asztal mellett, de legalább elmondhatom, ha ezen a játékon is nyertes voltam, hiszen rekordidőt állítottam fel." - árulta el Leo.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.