A műsorvezető félt, hogy kinevetik

Leo leginkább fordítva merte

Egy közös karácsonyi ének erejéig nemrég Leónak is a sarkára kellett állnia - Pedig a műsorvezető azt mondja, csak úgy tudja felhívni magára a figyelmet, ha visszafelé fújja a dalokat.

Leo és Lui mágus kerekesszékben kosarazott! képgaléria

2009.01.04 13:20rtlbulvar.hu

Ha máskor nem is, karácsonykor biztosan kiderül, hogy a küzdő sportoló szív, érző lélekkel párosul. A Médiaválogatott tagjai a tavalyi számos meccs után a focipálya helyett a stúdióba vonultak, és felénekelték karácsonyi dalukat, ezzel kívánva mindenkinek: kellemes ünnepeket.

Énekesek, és a zenéhez kevésbé kötődő hírességek fogtak össze, hogy egy karácsonyi dallal tegyék szebbé az ünnepeket Míg többek között Lányi Lala, Csordás Tibor, Kefir, Erox Martini, Ricky, LL. Junior könnyedén, a csapattársaknak segítve, addig például Beleznay Endre, Farkasházy Tivadar, Leo izgatottan, többszöri nekifutásra énekelte fel a saját dalrészét.

- Igazság szerint - bár szívesen énekeltem - tudom, hogy nincs jó hangom, és félek, hogy megijednek az emberek - mondta nevetve Leo az RTL Bulvárnak.

- De a modern technikával egész szépen ki lehet kerekíteni, még én magam is meglepődöm. Egyébként sem az a lényeg, hanem az, hogy az a csapat, aki egész évben együtt van, közösen csinál valamit, az ünnep szellemében, és ez jó dolog!

Leo azt mondja, amikor már nagyon elszállt az önbizalma a stúdióban, hirtelen felcsendült valaki hangja, és ő azonnal jobban érezte magát...

- Akkor nyugodtam meg egy kicsit, amikor Farkasházy Tivadar is elkezdett énekelni. Nagyon megörültem, hogy más is van az én "szintemen" - mosolygott a műsorvezető.

- Csordás Tibi egyébként a stúdióban tanítgatott egy kicsit, és másoktól is kaptam jó tanácsokat. Mondták, hogy mit hogyan csináljak. De csinálhattam én bárhogy, ugyanolyan rosszul ment! Már az iskolában sem voltam egy nagy dalospacsirta, amikor a kitűnő bizonyítványom múlott rajta, akkor megkaptam énekből az ötöst, de egyébként még az énekkarból is eltanácsoltak. Volt, hogy dalolnom kellett, de csak a "Boci boci tarkát" tudtam. Ma már azt is, és más nótákat is megtanultam visszafelé, inkább ezzel hívom fel magamra a figyelmet - ismerte be Leo.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.