Kétszer nősült, mindkétszer gyilkossá vált

Míg a halál el nem választ... - vagy míg agyon nem ütlek

Másodszor is börtönbe került és nagy valószínűséggel már sosem fog onnan kiszabadulni az a 83 éves férfi, aki a válás helyett két alkalommal is inkább a "holtodiglan" verziót választotta.

2012.07.11 09:29ma.hu

Több mint 60 évvel ezelőtt úgy vetett véget a házasságának az akkor 20-as évei elején járó férfi, hogy egy bottal agyonütötte feleségét. A bíróság akkor hosszú börtönbüntetésre ítélte, és úgy tűnt, a férfi a végére jó útra tért. Olyannyira, hogy a szabadulása után nem sokkal megismerkedett egy nővel, egymásba szerettek és hat évvel a börtön letelte után összeházasodtak, majd boldogan éltek 40 éven keresztül.

Ám a kezdeti rózsaszín felhők szép lassan eloszlottak, a romániai férj pedig ismét szó szerint vette a házassági fogadalmat: abban válásról szó sincs, helyette van "míg a halál el nem választ" kitétel. Így hát másodjára is ezt a megoldást választotta, de ezúttal bot helyett a kalapácsért nyúlt.

Miután azzal agyonütötte a nála 9 évvel fiatalabb feleségét, a férj gondosan lemosta a gyilkos eszközről a vért, majd elment a kocsmába, ahol senki nem fedezett fel rajta semmi gyanúsat - idézte az ügyészséget az austriantimes.at című osztrák hírhonlap. Bár arra nem tért ki a híradás, hogy ezúttal milyen hosszú büntetést kapott a kétszeres gyilkos férj, nagy valószínűséggel élve már nem szabadul ki onnan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.