Millásreggeli

Visszatér a befullasztott gazdasági műsor

Augusztus 22-től a Milliók Reggelire stábja Millásreggeli néven új műsorral jelentkezik a 90.9 Jazzy rádióban.

2011.08.15 12:45ma.hu

Az Ács Gábor, Gede Balázs, Kántor Endre és Mihálovits András nevével fémjelzett reggeli műsorban, vagy ahogy ők nevezik „gazdasági muppet showban”, a közéleti és gazdasági témák a korábban megszokott módon hitelesen, de könnyen emészthetően, a hétköznapi emberek számára is érthető formában kerülnek feldolgozásra, zenei különlegességekkel fűszerezve. A név igen, a megszokott értékek viszont nem változnak.

A Millásreggeli a Milliók Reggelire című egykoron volt rádióműsor legjobb hagyományait folytatva továbbra is könnyed hangnemben, közérthető formában, hitelesen szeretné tolmácsolni a gazdaság, a tőzsde és a pénzvilág híreit hozzáértő és laikus hallgatói számára egyaránt. A Millásreggeli számos meglepetést tartogat: a hétköznapi embereket leginkább foglalkoztató pénzügyi-gazdasági kérdésekre koncentrálva új rovatokkal, zenei csemegékkel várja közönségét.

„A Rádió Café megszűnése óta a Milliók Reggelire csapata továbbra is ellátta gazdasági, pénzügyi információkkal népes rajongótáborát a Facebookon keresztül. Közben folyamatosan tárgyaltunk arról, hol készíthetnénk a Milliók Reggelire című műsor szellemiségét, hagyományait megőrző, ám attól eltérő műsort.

Örömmel jelenthetjük be, hogy augusztus 22-től a 90.9 Jazzy rádióban Millásreggeli néven jelentkezünk hétköznap reggelenként élőben Ács Gáborral, Gede Balázzsal, Kántor Endrével, jómagammal és állandó szakértőinkkel.” – mondta el a Mihálovits András.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.